Om Mediehus Danmark

Mediehus Danmark er et konsulentbureau med speciale i mediebranchen og vi har ét dedikeret mål – vi vil være de bedste til det vi gør og leverer de bedste salgsløsninger til mediehuse i Danmark.

De stærkeste
Mediebrands

Vi arbejder udelukkende med de allerstærkeste mediebrands i den danske mediebranche. Blandt andet Jysk Fynske Medier, Det Nordjyske Mediehus, Mediehusene Midtjylland.

Vi har igennem de sidste 10 år haft det samme mål, nemlig at levere Danmarks bedste salgsløsninger til mediehuse og udgivere i Danmark.

Vi lægger alle sammen hver dag en stor stolthed og ære i, at yde den bedste og mest professionelle service overfor vores kunder.

Vores
Kultur

Hos Mediehus Danmark, sætter vi en ære i at være imødekommende. Vi gør meget ud af tage godt imod alle, der kommer i huset. Vores organisation er flad og tonen er uformel men professionel

Alle skal føle sig velkomne og mærke den gode og positive stemning der er på kontoret. Det er vigtigt for os, at det er godt og sjovt at være ansat her i virksomheden.

 

Hos os er der altid højt til loftet, en uformel omgangstone, kort fra tanke til handling og meget lidt hierarki. Til gengæld er det altafgørende for os, at hver enkelt tager ansvar og bidrager med sin allerbedste indsats – hver eneste dag.

 

 

Vision

Mediehus Danmark skal være den foretrukne salgspartner, når det kommer til salg af medieløsninger på B2B markedet.

Mission

Vi skal være kendte i mediebranchen som et professionelt drevet bureau, og som kompetent salgspartner til alle mediehuse i Danmark. Vi skal kendes som det bedste salgskonsulenthus i Danmark indenfor mediesalg.