Er du ambitiøs? Vedholdende? Og vil du booste vores B2B-salg?

Kom med på holdet, når vi hjælper de helt store mediehuse i Danmark med at sælge annoncer til det danske erhvervsliv. Her får du muligheden for at udleve dine salgsdrømme, mens du bakkes op af et professionelt bagland.

Salg til beslutningstagere i hele landet

Din dag starter med et morgenmøde kl. 8. Her gennemgår vi kort den forventede dagsomsætning og tager en status på vores kundeprojekter. Derefter går du og 10 andre mediekonsulener i gang med at ringe ud til kunder, følge op på mails fra dagen før og finde nye emner til kundeporteføljen.

På vegne af de store mediehuse kontakter du beslutningstagere i det danske erhvervsliv over telefonen. Her rådgiver og overbeviser du både marketingdirektøren og tømrermesteren om fordelene ved at investere i en annonce, som publiceres i forskellige trykte dagblade.

Ansvar for egne kunder efter en grundig oplæring

Du bliver ansvarlig for dine egne kundeprojekter. Og vores backup-funktion hjælper dig med det administrative, så du kan koncentrere dig om at nå dine salgsmål. Men først bliver du lært ordentligt op, så du er godt klædt på til at fortælle kunderne, hvorfor vores tilbud giver mening.

Fra bordfodbold til sommerfest – vil du være med?

Du bliver en del af et motiverende og konkurrencepræget arbejdsmiljø, hvor vi sparrer og hjælper hinanden. Og vi har det sjovt sammen. For vi har flere sociale arrangementer om året, som tæller alt lige fra FIFA- og bordfodboldturneringer til julefrokost, sommerfest og meget mere.

Og så får du naturligvis en konkurrencedygtig lønpakke. For ikke at nævne gratis frugt, te og kaffe, en rigtig god frokostordning samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi møder typisk 8-16, men om fredagen slutter vi 15.30.

Motiveret sælger med talegaverne i orden

  • Du er et konkurrencemenneske, der trives med at skabe resultater, og du kæmper for tingene, når du møder modstand.
  • Du kan tale med mennesker på forskellige niveauer, og du virker overbevisende i din argumentation.
  • Du har en god forretningsforståelse og har gerne erfaring fra B2B- og telefonsalg – men det vigtigste er, at du har talegaverne i orden.
  • Du taler flydende dansk og er hjemme i Office-pakken.

Lyder det som noget for dig?

Så upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt.

Ansøg her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Denni Pultz Gottfredsen på [email protected] eller 28 76 35 46.

Vi glæder os til at høre fra dig.