Få del i
AllMedia Brochuren

Markedsføring uden omkostninger.

AllMedia Brochuren finansieres gennem annoncer. Det gør den omkostningsfri for din virksomhed. Det skaber værdi og øget forretning for både din virksomhed og dine annoncører.

Brochuren kan læses på alle computere, smartphones og tablets. Tilgængelig for alle, uanset tid og sted!

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, der brænder for salg og marketing.

Læs mere

AllMedia Brochuren indeholder

Trykte medier

AllMedia Brochuren leveres i aftalt oplag. Fungerer perfekt som f.eks. ”udvidet visitkort”. Via indsatte QR koder, kan læseren komme direkte ind på jeres hjemmeside.

Web brochure

Få AllMedia Brochuren vist online på din virksomheds hjemmeside. Via en integreret kontaktformular kan kunder og emner nemt og enkelt komme i kontakt med jer.

Mail brochure

AllMedia Brochuren integreres i autosignaturen i de mails som jeres medarbejdere sender til kunder og forretningsforbindelser.

Storskærmsbrochure

Brochuren leveres i høj opløsning – perfekt til møder, konferencer, messer.

Sociale medier

AllMedia Brochuren kan nemt tilgås via Facebook, Twitter og LinkedIn. Del brochuren med jeres netværk.

Fotos

I får naturligvis rettigheder over alle fotos fra brochureprojektet. Benyt disse i andre sammenhænge af jeres markedsføring.

Forløbet

Indledende møde

Her indgås en samarbejdsaftale, og fokus på indholdet i AllMedia Brochuren diskuteres og fastlægges. Desuden udarbejdes der en plan for samarbejdet og det videre forløb.

Finansiering

Vi sørger for at skabe finansiering via salg af annoncer til brochuren.

Design og levering

Vores grafiske team består af projektleder (AD’er), fotograf og tekstforfatter. I samarbejde med jer, designer de en brochure, der lever op til jeres forventninger – og vi leverer en færdig AllMedia-pakke til jer.

Der er flere grunde til, at jeres leverandører ønsker at blive annoncører i jeres brochure.

Konceptet brygger på en win-win tankegang. Din virksomhed bliver eksponeret og får tilført værdi. Det samme gør dine leverandører. I støtter hinanden som samarbejdspartnere. Det betyder øget omsætning for begge parter.

AllMedia Brochuren repræsenterer en komplet markedsføring, både offline, i form af en papirbrochure og online ved at gøre brochuren tilgængelig via jeres hjemmeside og via mail, via sociale medier mv.