Privatlivspolitik

1. HVEM ER VI?

MediehusDanmark ApS

Klamsagervej 19 B, 8230 Åbyhøj

CVR-nr.: 38453025

(herefter ”vi”, ”os” eller ”vores”) er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os [email protected] eller 82130330

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER VI OG HVORFOR?

For at kunne varetage vores samarbejdspartner og kunders interesse, behandler vi blandt andet følgende almindelige personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger
  • Faktureringsoplysninger

Hvis du giver dit samtykke til at vi må sende markedsføringsmateriale til dig, behandler vi dit navn og din e-mailadresse til at sende relevant markedsføringsmateriale til dig.

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi oplysninger om dig i form af cookies. Du kan læse mere herom i vores cookiepolitik [her].

3. HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR VORES BEHANDLING?

Når vi behandler dine personoplysninger for at varetage vores samarbejdspartner og kunders interesse er retsgrundlaget som udgangspunkt persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Dette kan for eksempel være i forbindelse med:

  • Telefonisk henvendelse til dig via din arbejdsplads], eller
  • Løbende mails korrespondance mv..

Hvis vi sender nyhedsbreve og/eller andet relevant markedsføring til dig eller din virksomhed, behandler vi dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. persondataforordningens art. 6. stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved henvendelse til [email protected] eller 82130330.

4. HVEM VIDEREGIVER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

Vi videregiver udelukkende dine personoplysninger, når det er nødvendigt for at levere vores ydelse, eller hvis det følger af en retlig forpligtelse.

Når det er nødvendigt at videregive dine personoplysninger, gør vi en stor indsats for at sikre os, at alle modtagere lever op til den gældende persondatalovgivning.

I forbindelse med den daglige drift og for at kunne levere den bedste ydelse til dig og din virksomhed, kan vi komme ud for at videregive dine personoplysninger til følgende overordnede kategorier af leverandører, samarbejdspartnere og databehandlere:

  • Samarbejdspartner herunder magasin og avisudgiverne

5. HVORNÅR SLETTER/ANONYMISERER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.

Når vi behandler dine personoplysninger som led i en aftale om vores levering af en ydelse til dig eller din virksomhed, behandler vi dine oplysninger indtil 3 år efter aftalen er ophørt og alle mellemværender er afsluttet.

Hvis du har givet samtykke til markedsføring, opbevarer vi oplysningerne, så længe dit samtykke er aktivt.

6. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Vi prioriterer persondatasikkerhed meget højt og har stor fokus på, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende persondatalovgivning.

For at beskytte dine personoplysninger bedst muligt vurderer vi løbende de risici der kan være forbundet med vores behandling af dine personoplysninger. Vi er især opmærksomme på at beskytte dine personoplysninger mod diskrimination, identitetstyveri, økonomisk tab, tab af omdømme og datafortrolighed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at blive tilintetgjort, gå tabt/ændret og mod uautoriseret offentliggørelse eller utilsigtet adgang.

For at undgå tab af personoplysninger foretager vi løbende backup af vores systemer, ligesom vi anvender kryptering eller andre sikkerhedsforanstaltninger, hvor det er nødvendigt.

Endelig uddanner vi vores medarbejdere i håndtering af personoplysninger.

I tilfælde af sikkerhedsbrud der indebærer en høj risiko for dine rettigheder, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet, så hurtigt som det efter omstændighederne er muligt.

7. DINE RETTIGHEDER

Når vi behandler dine personoplysninger, har du en række rettigheder overfor os.

Ret til at indsigtsret i dine personoplysninger

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at for urigtige personoplysninger om dig rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine personoplysninger.

Ret til begrænsning af behandling

I særlige tilfælde har du ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset til opbevaring.

Ret til indsigelse

I særlige tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Dette gælder blandt andet, når vi behandler dine personoplysninger efter persondataforordningens art. 6, litra 1, stk. f.

Ret til at få transmitteret personoplysninger (dataportabilitet)

I særlige tilfælde har du ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, kan du altid kontakte os på [email protected] eller 82130330.

Du kan også læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.

8. KLAGE TIL DATATILSYNET

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, men vi håber selvfølgelig, at du først vil kontakte os, så vi forhåbentlig kan finde en løsning.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger og klagevejledning på www.datatilsynet.dk.

9. FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik. Den seneste udgave vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du løbende kontrollerer og ajourfører dig med vores privatlivspolitik.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, der brænder for salg og marketing.

Læs mere
Royals go up 3 1 after winning Game 4 NEW YORK The words SET YOUR CLOCKS BACK were written on the dry erase board on the wall near the entrance of the Kansas City Royals' clubhouse at Citi Field late Saturday night, a few hours before daylight savings time ends. One more win and the Royals Julian Edelman Jersey will set the clock back all the way to 1985. The New York Mets, meanwhile, will need to channel the 1985 Royals in order to save their season. Third baseman Mike Moustakas' tiebreaking RBI single highlighted a three run eighth inning Saturday night that lifted the Royals to a 5 3 win over the Mets in Game 4 of the World Series. The Royals came back from deficits of 2 0 and 3 1 to take a three games to one lead in the Series. Kansas City will look to clinch its first championship since 1985 on Sunday, when right hander Edinson Carson Palmer Youth Jersey Volquez is scheduled to face Mets right hander Matt Harvey at Citi Field. None of the current Royals, of course, were on the team in 1985, when Kansas City came back from a 3 1 deficit to knock off the St. Louis Cardinals in the World Series. Those Royals were the most recent team to win the World Series after coming back from a 3 1 deficit to win the World Series. These Royals know their history, as well as the pitchers right handers Jacob deGrom and Noah Syndergaard the Mets can send to the mound if Games 6 or 7 are necessary. "We've put ourselves in a good spot," Royals first baseman Eric Hosmer said. "But at the same time, they've got a lot of tough arms. They've got a lot of good players over there. We've just got to find a way to get it done one more time." The Mets Micah Hyde Authentic Jersey carried a 3 2 lead into the eighth thanks to two solo homers by rookie left fielder Michael Conforto and a sacrifice fly by right fielder Curtis Granderson and were five outs from evening the Series when the Royals did what they seemingly do all the time: mount a comeback in a deceptively slow fashion. Second baseman Ben Zobrist and center fielder Lorenzo Cain each drew one out walks against Mets right hander Tyler Clippard. Right hander Jeurys Familia, New York's closer, entered and induced Hosmer to hit a slow grounder to second. But the ball went under the glove of Daniel Murphy and dribbled into shallow right field as Zobrist scored the tying run and Cain raced to third "It's a team customized jerseys that just looks for a little crack," Royals manager Ned Yost said. "If we find a little crack, they're going to make something happen. It's amazing how they do that." Moustakas followed with a single to right to score Cain and catcher Salvador Perez singled to right his third hit of the game to bring home Hosmer with an customized nfl jerseys insurance run. "We're just trying to put the ball in play against a guy like Familia," Moustakas said. "And 'Hoz' did a good job of putting the ball in play and making some things happen. "It's just kind of how the ball bounced today. It kind of rolled right for us." Mets manager Terry Collins said he had no regrets starting the eighth with Clippard, who has a 6.98 ERA in his last 20 appearances dating to Sept. 6. "We said before the inning, if the go ahead run gets on, we're going to go to Familia," Collins said. "I didn't want to burn Jeurys tonight for two innings Patrick Peterson Jersey if I could help it. So it didn't work." Left fielder Alex Gordon (fifth inning) and Cain (sixth inning) had RBI singles for the Royals, who have won five games this postseason in which they trailed by at least two runs. That ties a record set by the 1996 New York Yankees, who won the World Series. "I think everyone would feel a lot better if we just stayed tied with that record and came out tomorrow and (got) a nice lead, a nice cushion," Hosmer said with a laugh. "We've been through enough crazy games this postseason." Five Royals pitchers combined on the six hitter. Right hander Chris Young started and gave up two runs, two hits and one walk while striking out three in four innings. Right hander Ryan Madson picked up the win with a perfect seventh and right hander Wade Davis notched his first save of the Series and his fourth of the playoffs by getting the final six outs. The Mets mounted a threat in the ninth when Murphy and center fielder Yoenis Cespedes Peyton Manning Womens Jersey each singled with one out. But first baseman Lucas Duda lined out to Moustakas, who fired to first to double up Cespedes. It was the first game ending, lineout double play in the World Series since 1965. Rookie left hander Steven Matz allowed two runs, seven hits and no walks while striking out five in five innings for the Mets, who will now try to turn back the clocks themselves by becoming just the Antonio Brown Womens Jersey seventh team to overcome a 3 1 deficit to win the World Series. "We're in a tough situation, but we're not dead yet," Collins said. "And we've got our three guys that we've turned to." NOTES: Royals RHP Chris Young is the first pitcher to earn a win in relief and then make a start in the same World Series since Don Larsen did it Josh Norman Jersey for the New York Yankees in 1957. . Royals RHP Edinson Volquez, who traveled home to the Dominican Republic after Game 1 to attend his father's funeral, arrived back in New York during Game 4. . Mets OF Michael Conforto, 22, became the youngest player to hit two homers in a World Series game since 19 year old Andruw Jones hit two homers for the Atlanta Braves in Game 1 of Antonio Brown Womens Jersey the 1996 Series. Thomson Reuters journalists are subject to an Editorial Handbook which requires fair presentation and disclosure of relevant interests.